Понеделник, 25 Януари 2021
Забава и смях с „Горката Франция“ във Варна на 20 юли

Забава и смях с „Горката Франция“ във Варна на 20 юли

Представлението продължава да се играе с огромен успех из цялата страна

 

"Горката Франция!" е комедия за отношенията между баща и син, за сексуалната ориентация и за любовта - всичко от забавната страна. Пиесата е английска, адаптирана за френска сцена от Жан Ко. Играе се със значителен успех в няколко постановки във Франция, най-известната от които е с участието на големия актьор Жан Льофебр.

Една мъглива есенна парижка сутрин, под звуците на стар френски акордеон, шума на Сена и мириса на току що изпечени кроасани, изсвирват спирачки на парижко такси. Такси, познаващо нощта и срамните парижки утрини. Такси, което знае колко непредвидим може да бъде Париж....и един човешки живот. Колко e странно, че за миг можеш да осъзнаеш, че нещата не са такива, каквито ги помниш отпреди! Щуро и безумно, безумно смешно... "Горката Франция" е комедия за сблъсъка на поколения, на ценности, идеали и любов. Любов в различните и проявления, форми и измерения.

Режисьор е Богдан Петканин, а в ролите са е Александър Дойнов, Александър Кадиев, Катерина Евро, Фахрадин Фахрадинов и Анелия Луцинова.

Варненци и гостите на морската столица ще имат възможност да се насладят на спектакъла на 20 юли от 21часа в новото простратство за театър - Horizont Green Stage.

 

AFISH.BG

Свързани статии (по етикет)