Понеделник, 29 Ноември 2021
Мюзикъл за Take That ще прави Гари Барлоу (ВИДЕО)

Мюзикъл за Take That ще прави Гари Барлоу (ВИДЕО)

Певецът е убеден, че „Let it shine“ ще бъде хит

 

Съвсем наскоро бившият член на момчешката група и един от основните ѝ вокали Гари Барлоу обяви по BBC, че вече е в процес за набиране на актьорския състав от Уест Енд за бъдещото шоу.  Изпълнителят заяви, че формулата за успеха на „Let it shine“ му е ясна и няма никакви притеснения за реализацията на мюзикъла.

„Ще бъде хит. Правил съм досега два мюзикъла. Ключът за успеха е историята, не музиката. Трябва да има добър сценарий”, заявява Барлоу.

Преди три години мюзикълът „Viva forever“, посветен на Спайс Гърлс, се оказа един от най-големите провали в жанра, като реализира загуби от 5 милиона лири.

Take That е британска музикална поп група, включваща Гари Барлоу, Хауърд Доналд, Джейсън Ориндж, Марк Оуен и Роби Уилямс, добила световна популярност през 90-те години на миналия век. От всички тях на най-успешна солова кариера в момента се радва Роби Уилямс.

Петимата, които ще пресъздадат образите на момчетата от Манчестър, Гари Барлоу ще избере след специално телевизионно шоу за млади таланти, което възнамерява да реализира за целите на „Let it shine“.

 

AFISH.BG


Видео

Свързани статии (по етикет)