Сряда, 22 Септември 2021
Спомняте ли си „Улицата”?

Спомняте ли си „Улицата”?

 

Телевизионното шоу на живо в НДК

 

Внимание, внимание, който още не е гледал „Улицата” или му се гледа пак, да дойде на 13 юни от 19:00 часа в Зала 1 на НДК!” – с тази покана Мая Новоселска обявява новата дата на мултимедийния спектакъл на Теди Москов. През изминалата година възроденото шоу успя нееднократно да напълни до краен предел най-голямата зала на Двореца и имаше голям успех сред зрителите, които си припомниха емблематичното телевизионно предаване от „годините на прехода” и тъжно-смешните картини от близкото ни минало.  

Улицата на живо” отново ще срещне театъра и телевизията и ще възроди героите от популярното телевизионно шоу в най-голямата зала на НДК. Носталгично, забавно и на моменти тъжно, събитието ще предложи на зрителите възможността да разберат какво се е случило през годините с добре познатите им герои, дали са се променили, както и какво е мястото им в днешна България. Образите буквално ще оживеят от екрана и ще се пренесат на сцената, както и обратното -от живата игра, действието ще премине в картината на екрана.

Спектакълът включва поредица от смешни гегове от актьорите Мая Новоселска, Валентин Танев, Никола Додов, Георги Спасов, Борислав Стоилов, Тончо Токмакчиев, Адрияна Найденова, Герасим Георгиев–Герои Малин Кръстев. За музиката на живо ще се погрижат Антони Дончев и неговият бенд. Сценографията и костюмите са поверени на Свила Величкова, а за картината и монтажа ще се погрижи Иван Москов.

 

AFISH.BG

Свързани статии (по етикет)