Четвъртък, 22 Октомври 2020
Шаде с нов албум? (ВИДЕО)

Шаде с нов албум? (ВИДЕО)

Смуглата красавица с кадифения глас планира и световно турне в края на 2017-а

 

Наистина ли и Шаде работи по нов албум? Според mediamass.net – да. Независимо че говорителят на певицата мълчи по въпроса, в интернет пространството тази новина се разпространява с мълниеносна сила. Всички обичат Шаде, всички искат да слушат песните ѝ.

Предстоящият албум ще завърне изпълнителката с най-кадифения глас на света назад към нейните корени. Звученето със сигурност ще се различава от предишните ѝ проекти. Според източник на изданието, слуховете за работа на Шаде в звукозаписно студио са верни и не подлежат на никакво съмнение. Той твърди, че новите песни са осем на брой и че певицата съблюдава опазване на абсолютна тайна от страна на музиканти и съпътстващ персонал.

Резултат с изображение за sade new album 2017

Всички обичат Шаде

Говори се и, че Шаде планира световно турне в края на 2017 г. При опит за получаване на повече информация, представител на загадъчната дива заявил, че не разполага с такава нито относно албума, нито относно турнето. Дали Шаде нарочно не държи феновете си в напрегнато очакване?  Нямаме търпение да разберем.

Резултат с изображение за sade

Изпълнителката на "Soldier of love" е неотразима на сцената

Шаде има шест мултиплатинени албума и е получила 3 награди "Грами": през 1986-а за "Най-добра изгряваща звезда", през 1994-а за песента си "No Ordinary Love" и през 2002-а за "Най-добър поп албум", като това е "Lovers Rock". През годините критиците многократно са отправяли упреци към британката, че творчеството ѝ е твърде еднотипно, предсказуемо и сходно. Милионите ѝ фенове обаче едва ли споделят това мнение. И продажбите сочат точно обратното. Шаде е продала близо 60 милиона копия по света (24 от тях са само на Острова). 

 

Източник: mediamass.net, заглавна снимка – fanart.tv

AFISH.BG


Видео

Свързани статии (по етикет)