Четвъртък, 22 Октомври 2020
Джордж Майкъл се завръща с нов албум (ВИДЕО)

Джордж Майкъл се завръща с нов албум (ВИДЕО)

Новината беше съобщена официално от личната му говорителка

 

Джордж Майкъл пише песни за нов албум, докато се възстановява от контузии в главата, получени при автомобилен инцидент миналия месец, заяви негова говорителка, цитирана от Ройтерс.

49-годишният изпълнител се възстановява у дома, след като близо две седмици бе хоспитализиран. Певецът падна от автомобил на магистрала извън Лондон по време на най-натоварения трафик на 16 май.

Джордж Майкъл е продал над сто милионна копия от албумите си в цял свят, но по някаква странна причина напоследък по-често привлича вниманието с личния си живот, отколкото с музиката си. Миналата година отмени турне в Австралия заради големите си "тревоги", свързани с битката му с тежка форма на пневмония през 2011 г. Той бе лекуван във Виена в продължение на един месец.

Е, явно моментът за промяна е дошъл. Петнайсет години след последния албум на Джордж, студийната работа по новия проект вече е факт и това е прекрасна новина.

Джордж Майкъл е два пъти носител на наградите Brit Awards, отличен е с четири приза от MTV Video Music Awards, четири Ivor Novello Awards, има три отличия от Американските музикални награди и две грамофончета от осем номинации Grammy. Със сигурност новият албум ще му донесе още заслужени признания – най-вече от страна на публиката, която продължава да обича и него, и неговите песни.

 

AFISH.BG


Видео

Свързани статии (по етикет)