Петък, 25 Септември 2020
Алек Болдуин дебютира като Доналд Тръмп в пародийно шоу по NBC

Алек Болдуин дебютира като Доналд Тръмп в пародийно шоу по NBC

Телевизионните „дебати” ще продължат четири седмици

 

Изключително смешен пародиен тв дебат представи американската телевизия NBC на откриването на 42-рия сезон на късното си шоу “Saturday Night Live” (SNL). Холивудският актьор Алек Болдуин дебютира като кандидат-президента на САЩ Доналд Тръмп, а актрисата Кейт Маккинън изигра ролята на Хилъри Клинтън в блестяща политическата сатира на двамата кандидати за президент на САЩ.

В началото на предаването Болдуин поздрави публиката и обеща: "Аз ще бъда много добър тази вечер. Ще бъда спокоен...” Маккинън излезе на сцената с кашлица, а след това направи салто. "Аз съм по-добре отвсякога, нека да го направим”, каза тя.

Болдуин предизвика много смях с отговора на въпрос за икономиката Той каза, че работната ръка на страната бяга в Мексико и в Джина, опитвайки се да произнесе думата "Китай" на английски. „Аз ще спра това. Ако Хилъри знаеше как, щеше вече да го е направила. Край на историята. Аз останах спокоен, точно както обещах. Лека нощ”, каза Тръмп. Когато водещият му напомни, че дебатът все още е в ход, устремилият се към Белия дом предприемач обясни, че микрофонът му е развален, защото Хилъри и Обама са го счупили. Реакцията на Маккинън беше бурна.

От шоуто обявиха, че екипът на SNL не е добавил много допълнителен материал към пародийния дебат, защото повечето от нещата, които разиграха Болдуин и Маккинтън, вече са се случили на истинските дебати и са обект на подигравка навсякъде в мрежата. В следващите си издания тв предаването ще се опита да се възползва максимално от предизборната ситуация в страната, която ще завърши през ноември, и ще показва „дебати” четири седмици подред. Очаква се Болдуин да продължи да играе ролята на Тръмп.

По материали на Variety и The Holywood reporter

 

На заглавната снимка - опонентите като герои от тв шоу. Източник: Variety

AFISH.BG

Свързани статии (по етикет)