Сряда, 28 Октомври 2020
Българската инди рок група “Jeremy?” подгрява “Queen” и Adam Lambert

Българската инди рок група “Jeremy?” подгрява “Queen” и Adam Lambert

Европейското им турне започна на 19 юни с концерт в Полша

Една от най-новите, но и вече много обичани български рок банди, бе избрана лично от легендите Браян Мей и Роджър Тейлър, които били впечатлени от различното им и оригинално звучене. „Jeremy?“ е и единствената българска група, която ще свири заедно с „Queen“ и Adam Lambert в Европа.

Първият концерт със световните музиканти беше снощи, 19 юни, в Освиенцим (Полша) в рамките на „LIFE FESTIVAL OSWIECIM“, където българската банда изпълни хитовете от дебютния си албум „JEREMY?“. Следващото шоу ще е на 21 юни в Букурещ (Румъния).

За родната публика „Jeremy?“ са подготвили най-големите си хитове от своя едноименен дебютен албум и няколко нови песни, които ще чуем на сцената на стадион „Георги Аспарухов“ на 23 юни.

Веднага след приключването на съвместните участия бандата ще се включи в някои от най-горещите летни фестивали. Всички фенове могат да чуят групата на July Morning (Камен бряг, 30 юни), „EXIT“ 2016 (Novi Sad, Serbia - Fusion Stage, 10 юли), „Golden Sands Music Weekends“ (Златни пясъци, 30 юли) и Фестивал на изкуствата „Аполония“ (Созопол, 4 септември).

 

AFISH.BG