Четвъртък, 29 Октомври 2020
Postmodern Jukebox ще изненада публиката

Postmodern Jukebox ще изненада публиката

Публиката в София и Пловдив ще се потопи в атмосферата на американските класически филми

 

Групата Postmodern Jukebox и нейният създател Скот Брадли идват за два концерта в България - на 31 май в Зала 3 на НДК и на 1 юни в Държавна опера – Пловдив. Те ще предложат авторски аранжименти на съвременни поп и рок песни и ще ни покажат как биха звучали Бионсе, Тейлър Суифт и Guns N`Roses преди петдесет години.  

Шоуто, което групата представя, ще потопи публиката в бляскавия шик и атмосферата на холивудските празненства от 40-те години. Дамите носят зашеметяващи винтидж тоалети и стилни прически, а кавалерите са с елегантни костюми, пристегнати с вратовръзки и тиранти. Postmodern Jukebox идват у нас с петима солисти, виртуозна степ танцьорка, оркестър способен на всякакви импровизаци и конферансие, което ще завладее публиката от първата минута. Шоуто им ще продължи цели 2 часа, а преди и след него винтидж атмосферата ще осигури популярното DJ дуо The Smugglers Collective.

Историята на успешната американска група Postmodern Jukebox започва като на шега. Музикантът от Ню Йорк Скот Брадли разработва джаз версия на съвременна поп песен като музикално забавление, но аранжиментът му веднага печели публиката.

Разбира се, всички които желаят да се включат в това преживяване ще могат да танцуват и пеят заедно с групата! Самият Скот Брадли няма търпение да се срещне с феновете на винтидж културата у нас. Непретенциозно започнала своя път в музиката, групата постигна рекордни успехи в социалните мрежи, далеч от правилата, стратегиите и преднамереността на музикалната индустрия.

Концертите на Postmodern Jukebox в България са част от първото европейско турне на групата, която междувременно пусна в продажба новия си, десети албум - Swing The Vote! Само ден след официалната си премиера, албумът оглави класацията на iTunes - Top 100 Jazz Albums!

 

AFISH.BG

Свързани статии (по етикет)