Понеделник, 25 Май 2020
Джанет Джексън на 50 (ВИДЕО)

Джанет Джексън на 50 (ВИДЕО)

Певицата обърна гръб на суетата, за да се отдаде на религията и семейството

 

Певицата и сестра на музикалната легенда Майкъл Джексън - Джанет Джексън, неотдавна стартира свой собствен музикален лейбъл. Неговото име е "Rhythm Nation" и беше открит паралелно с излизането на последния ѝ албум. Това я прави първата афроамериканска изпълнителка със собствена музикална компания. В нея Джанет планира да предложи дом както на нови, така и на вече утвърдени артисти.

 

janet

 

След сватбата си с милиардера от Катар Уисам Ал Мана през 2012 г. Джанет прие за своя религия исляма. Сега и тя като съпруга си отделя значителна част от времето си в изучаване на корените на тази религия, с което тя окончателно сложи край на „неприличните танци на сцената и на дръзките тоалети“.

Днес Джексън е на девето място в класацията за най-успешни музиканти в историята на рока и е втората най-успешна изпълнителка на всички времена, задмината единствено от Мадона, според списание Billboard.

За периода 1986-2007 Джаксън има 10 хита на челното място в класацията на Billboard Hot 100, 15 първи позиции в Billboard Hot R&B/Hip-Hop Songs, и 17 Billboard Hot Dance Club Party. Освен всичко това, Джанет е печелила 5 награди Grammy, била е номинирана за награда Оскар и е първата получила наградата Икона (Icon) на MTV.

 

AFISH.BG

 


Видео