Петък, 15 Ноември 2019
Мариус Габриел интригува читателите с нов роман

Мариус Габриел интригува читателите с нов роман

Историята на три сестри с различни съдби

 

Заслужава ли си да се влюбиш, докато светът около теб се разпада? На този въпрос отговаря Мариус Габриел с книгата си "Пожелай ми любов дори на сбогуване", която излезе на книжния пазар.
Действието в книгата се развива по време на Втората световна война и разказва историята на три сестри, чиито пътища се разделят. Най-голямата, Изабел – страстна, властна и безпътна – е омаяна от фашизма. Но дали убежденията й ще издържат след сблъсъка с шокиращата реалност в нацистка Германия? Затворената и неуверена Фелисити – най-малката, е решила да влезе в манастир. Но една случайна среща с американски войник преобръща целия й свят. Безгрижната Киара се интересува най-вече от забавния светски живот. Но дори нейната невинност не може да преживее жестоките уроци на войната. Всяка следва собствения си път, а различията помежду им заплашват да ги отведат отвъд границите на прошката.

Мариус Габриел е роден през 1954г. в Махикенг, Южна Африка. Изучава Шекспир в университета в Нюкясъл, Англия. За да финансира проучванията си, започва да пише романи. Първият му роман излиза през 1983г. Светът го забелязва с бестселърите „Маската на времето“ и „Плът и кръв“. Габриел живее в Испания, женен е и има три деца.

 

AFISH.BG

Свързани статии (по етикет)