Събота, 11 Юли 2020
Кейт Уинслет ще снима с Уди Алън

Кейт Уинслет ще снима с Уди Алън

Това е 48-ият филм в творческата биография на режисьора от Манхатън

 

След триумфа на последния му филм „Cafe Society“, който беше представен на кинофестивала в Кан, сега Уди Алън вече се е заел с подготовка по снимките на следващата си лента. Любопитното е, че американският актьор, сценарист и режисьор този път се е спрял на Кейт Уинслет за главната рола. Досега английската актриса не е работила с него, но преговорите между двамата вървят достатъчно гладко, за да сме сигурни в неговия избор.

Няма подробности за 48-ия филм на чудатия режисьор. Сигурно е, обаче, че сценарият отново е негов, както и че ще продуцира филма си. Снимките са предвидени за есента на 2016 година.

 Кейт Елизабет Уинслет е родена на 5 октомври 1975 г. и има цели шест номинации за „Оскар“. Златната статуетка за най-добра женска роля успя да получи за “Четецът“. Трикратен носител е на „Златен глобус“, а заради приноса ѝ към драматургията през 2012 година стана Командор на Британската империя. Има почетен „Сезар“ от същата година и две награди БАФТА – втората е от тази година за участието ѝ във филма „Стив Джобс“. Запомняща се с всяка роля, най-изявените от които в „Разум и чувства“ (1995), „Титаник“ (1997), Айрис (2001), „Животът на Дейвид Гейл“ (2003), „Блясъкът на чистия ум“ (2004), „Малки деца“ (2006) и „Четецът“ (2008).

 

Снимка: harpersbazaar.co.uk

AFISH.BG

Свързани статии (по етикет)