Събота, 11 Юли 2020
Пуснаха първи кадри с Джъд Лоу от сериала „Младият папа“(ВИДЕО)

Пуснаха първи кадри с Джъд Лоу от сериала „Младият папа“(ВИДЕО)

Осемте епизода ще бъдат излъчени през октомври тази година

 

Първите кадри от „Младият папа“ (“The Young Pope”) ни среща с един замислен пушещ млад мъж, глава на Католическата църква. Ролята на нестандартния религиозен водител се изпълнява от Джъд Лоу.

Режисьор на епизодите е носителят на „Оскар“, италианският режисьор Паоло Сорентино, заснел шедьоврите „Великата красота“ и „Младост“.

Героят на Джуд Лоу в „The Young Pope“ олицетворява онова, което главите на Римокатолическата църква не са, а и е първият американец (от САЩ) и най-младият, заемал Светия престол. Няма да намерите биографията на Пий XIII, нито на светската личност Лени Белардо, защото те просто не съществуват.

В копродукцията на Италия, САЩ, Испания, Великобритания и Франция участват още актьори като Даян Кийтън, Людвин Сание, Скот Шепард и Джеймс Кромуел.

Сорентино е и сценарист на "Младият папа", а официалният синопсис гласи: "Умен и наивен, старомоден и много модерен, разкъсван от съмнения и решителен, ироничен, педантичен, раним и безскрупулен, Пий XIII се опитва да извърви дългия път на човешката самота, за да намери Бог за човечеството. И за себе си."

Осемте епизода се очакват през октомври по канали като HBO, "Канал плюс" и "Скай Атлантик".

 

Снимка: vanityfair.com

AFISH.BG


Видео

Свързани статии (по етикет)