Петък, 25 Септември 2020
Фестивалът 180° обяви конкурс за късометражен ням филм

Фестивалът 180° обяви конкурс за късометражен ням филм

Крайният срок за кандидатстване е 15 юли

 

Фестивалът 180° – алтернативата за млади артисти, които искат да се отдалечат от правилата в изкуството и да развият своите иновативни идеи, обяви конкурс за късометражен ням филм на тема "София".

Условията са видеото да не надвишава 3 минути и да няма звук. Крайният срок за кандидатстване е 15 юли. “Покажете на нас и нашата публика какво мислите и чувствате към София, как тече забързаният живот на столичани според Вас, какво Ви вдъхновява и какво Ви натъжава в града. Темата е по Ваш избор и няма теми табу”, посочват от организаторите.

Жури в състав Светослав Драганов, Александра Генова и Майке Хойзлинг ще избере трите най-добри филма, които ще бъдат импровизационно озвучени от на самия фестивал.

За трета поредна година в София ще се проведе Фестивалът 180°. Всяка година събитието добавя нови дисциплини и въвежда софийската публика в света на съвременното музикално изкуство. В него участват артисти от над 10 държави, които показват най-новите международни тенденции. Фестивалът тази година се организира с подкрепата на Гьоте иниститут София и програма “Култура” на Столична община. 

 

AFISH.BG

Свързани статии (по етикет)