Петък, 25 Септември 2020
От „двама мъже и половина” до половин човек… Ех, Чарли!

От „двама мъже и половина” до половин човек… Ех, Чарли!

Знаменитият актьор посреща 52-ия си рожден ден в къщата на баща си

Чарли Шийн, който е безспорна звезда в киното, е роден в актьорско семейство като Карлос Ъруин Естевес, на 3 септември 1965 година.

Баща му е Мартин Шийн, брат му е не по-малко известният Емилио Естевес. Актьори са също и другият му брат Рамон Естевес - младши и сестра му Рене Естевес. Но Чарли е целунатият от Господ, той надминава славата на баща си, превръща се в звезда още с „Взвод” и „Уолстрийт”.

В "Призракът"

Продължава нагоре с „Морски пехотинци”, „Смотаняци”, „Тримата мускетари”, „Пределна скорост”, „Заговор в сянка”, „Да бъдеш Джон Малкович”, за да стигне своя връх, влизайки от малкия екран във всеки дом с „Двама мъже и половина”. Осем години Чарли Шийн е любимец на зрителите след всяка следваща серия и всеки следващ сезон. И сякаш се слива с образа на героя си.

"Двама мъже и половина"

В живота обаче не е веселият, смешен, находчив любовник Чарли, а свличащият се по стълбата на порока през безразборни секс връзки, проститутки, скандали и наркотици Шийн. След скандал със създателя на сериала Чък Лори, двамата с Чарли Шийн се разделят като врагове в осмия сезон, който приключи преждевременно заради неконтролируемото поведение на Шийн, по това време най-високоплатеният актьор в телевизията.

Междувременно се оказа, че Чарли е хив-позитивен и четири години е крил това от секспартньорите си. Четири от тях в момента водят дела срещу него. Самият Шийн направи изявление по телевизията преди две години, в което призна истината за своята серопозитвност, въпреки съветите на адвоката си, че това ще има тежки последици за него, защото многото съдебни битки, които го чакат може да го оставят без пукната пара. Признанието му ще бъде използвано като доказателство в негов ущърб, а Шийн вече плаща всеки месец по $115 хиляди издръжка за децата, които има от две различни жени.

За съжаление последните новини около очарователния в близкото минало актьор, не са добри. Ударил дъното, той се е преместил в къщата на родителите си и дори е помолил бившите си съпруги да се съгласят на съкращение наполовина, относно издръжката. И двете са приели. Но това не решава проблемите, които стоят пред него и са надвиснали застрашително над бъдещето му. Не само актьорското, а и чисто човешкото.

Чарли Шийн днес става на 52 – възраст, която се счита за цветуща по отношение на творческия потенциал на един актьор. Да се надяваме, че бурята ще го отмине с възможно най-малко опустошения и той ще съумее да се възроди като феникс от пепелта на пагубните си залитания. Защото публиката прощава на своите любимци и по стар обичай победителите не ги съдят. Успех, Чарли, късмет, г-н Шийн!

AFISH.BG

Свързани статии (по етикет)