Сряда, 23 Септември 2020
Изложба и пазар на изкуство в галерия "Сезони"

Изложба и пазар на изкуство в галерия "Сезони"

Творби на известни български художници ще бъдат в арт салона до 15 януари

 

Повече от 50 произведения на изкуството се предлагат за продан в столичната галерия „Сезони”. Можете просто да им се насладите, като ги разгледате в изложбата до 15 януари,  или да превърнате картина от специално подбраната колекция в елегантен коледен подарък. В традиционната празнична експозиция на арт салона са събрани оригинални живописни, графични и скултурни творби на български автори.

Натюрморт от Вера Лукова

„Целта на галерията и на авторите, които подкрепиха идеята, е да помогнем на ценителите на изкуството в навечерието на най-важния християнски празник Коледа да отнесат у дома един оригинален и стойностен подарък за себе си или свой близък – кзава галеристката Маргарита Видралска. – Преживяването на неуловимите и топли моменти, в края на краищата е това, което изкуството прави най-добре.

Всяко произведение е мощен и уникален израз не само за творците, които го създават, но и за хората, които го притежават. Изкуството, което подарявате, показва колко много държите на човека и цените неговата индивидуалност, чувства, надежди и емоции. За това ние в галерия „Сезони” ще ви помогнем да изберете най-подходящото произведение. Трудна задача, имайки предвид, че повече от десет автори са обединени в Коледния ни проект.”

Творба на Албена Щерянова

В арт пространството са подредени произведения на Дора Бонева, Елка Гьорева, Вълчан Петров, Ненко Балкански, Вера Лукова, Георги Каракашев, Анатолий Станкулов, Иван Нинов, Антон Цанев, Рафаил Георгиев, Магда Абазова, Захари Иванов, Гергана Змийчарова, Петринел Гочев, Албена Щениовска – Еглофф, Богомил Живков и Майа Горова. Цените на произведенията са от 100  до 15 000 лв., но в дните по празниците ще има специална отстъпка от 10%.

 

На заглавната снимка – Магда Абазова, „Без име”

AFISH.BG

Свързани статии (по етикет)